KREDITPONTOK REGISZTRÁLT MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐKNEK

Ingyenes tanácsadás munkaügy, adózás és számvitel területen Kérek tájékoztatást környezetemben induló továbbképzésekről

 

Mit kínálunk?

A Menedzser Praxis Kft. (Felnőttképzési engedélyszám: E-000557/2014) 2023-ban is praktikus megoldásokat kínál a könyvviteli szolgáltatást végzők, az adótanácsadók, adószakértők, okl. adószakértők, valamint a könyvvizsgálók kötelező kreditpontjainak összegyűjtésére. Előfizetési ajánlataink révén a lehető legszélesebb választékból alakíthatja ki az igényeinek leginkább megfelelő kreditpont-gyűjtési csomagot, amellyel könnyen megszerezheti a szükséges krediteket.Könyvelői kreditpontok gyűjtése

A könyvviteli szolgáltatást végzők, vagyis a mérlegképes könyvelők továbbképzésére vonatkozó (2013. január 1-jétől érvényes) szabályok szerint a regisztrált mérlegképes könyvelőknek is kreditpontokat kell gyűjteni, amelyre különböző lehetőségeket biztosít a vonatkozó kormányrendelet (A Kormány 357/2012.(XII.13.). Korm. rendelete az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000.(XII.24.) Korm. rendelet, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002.(V.5.) Korm. rendelet módosításáról).


Kreditpontok vállalkozási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

2023-ban is minden megyeszékhelyen tartunk 8 számviteli, valamint 8 nem számviteli kreditponttal értékelt képzést egyaránt. Amennyiben személyes részvétele akadályba ütközik, valamennyi kreditpontját megszerezheti akár otthonról is: képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével.
Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, a vállalkozási szakos könyvelők számára.


Kreditpontok államháztartási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére


Az államháztartási szakos könyvelők továbbra is két képzési napon szerezhetnek 16 kreditet (amely 12 áh. számviteli és 4 vállalkozási nem számviteli kreditpontból áll).
Ezeket a pontokat személyes megjelenés nélkül, kényelmesen, képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő képzési anyagaink megtekintésével is megszerezhetik. Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, az államháztartási szakos könyvelők számára is.

Figyelem!


További szakirányokhoz (egyéb szervezeti/nonprofit; IFRS; pénzintézeti/pénzügyi) tartozó kreditgyűjtési lehetőség
képzési portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő szakmai képzések megtekintésével szerezhető meg (4 kredit/adott szakirány).

 

Fenntartjuk a helyét!

VÁLASSZA KI az Önnek megfelelő képzési helyszínt, időpontot és regisztráljon továbbképzésünkre!

Tekintse meg Képzési Portálunk kínálatát, szerezze meg kreditpontjait a Kreditpontos Rendezvények Archívumából.

   

Kreditpontok további végzettségekkel rendelkező szakemberek részére

Kiadványaink előfizetői az előfizetés ideje alatt továbbra is gyűjthetik az adótanácsadói, adószakértői, okl. adószakértői, valamint a könyvvizsgálói kreditpontokat szakmai rendezvényeinken és Képzési Portálunk (www.szakkepzeseink.hu) Kreditpontos Rendezvények Archívumában lévő szakmai képzéseink megtekintésével is.Kreditpontokhoz kapcsolódó minősítési eljárás

Az előadások, klubesemények, szakmai konferenciák és kiadványok minősítését 2023-ban is folyamatosan végzik a Pénzügyminisztérium munkatársai. A minősítésekről minden esetben e-mailen és honlapunkon is közöljük az információkat.

Regisztrált mérlegképes könyvelő ügyfeleink a Kreditfigyelő rendszerünk segítségével nyomon követhetik, hogy hány kreditpontot gyűjtöttek ill. hány kreditpont hiányzik még az adott évben (a rendszerben rögzített adatok a kreditpontok nyilvántartásában nyújtanak segítséget, de nem azonosak a hatósági nyilvántartással).Válassza a Könyvelői Módszertani Szemle előfizetését Könyvelői Klub tagsággal!


A Könyvelői Klub tagjaként konzultálhat szakértőinkkel kiemelt számviteli és adózási témákról, valamint a Könyvelői Módszertani Szemle és a Klub közös weboldalán hozzáférhet több mint 2200 szakmai kérdést és választ tartalmazó könyvelői módszertani esettárunkhoz. Ráadásul az előadások mellett a Klubtagsággal is szerezhet kreditpontokat.


 
Körülnézek a Könyvelői Módszertani Szemle és Könyvelői Klub honlapján most >>>

 


MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

21

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR