Könyvelők kötelező kreditpontos továbbképzései

A Menedzser Praxis Szakkiadó valamennyi megyében tart rendszeresen előadásokat, melyeken a mérlegképes könyvelők összegyűjthetik kötelező kreditpontjaikat. Kérjük, adjon meg pontosan minden adatot, hogy munkatársaink tájékoztatni tudják a következő továbbképzések témaköréről, kredit értékéről. A tájékoztatás díjmentesen áll rendelkezésre.

Név:
Cégnév:
Beosztás:
E-mail:
Telefon:
Megye:
Milyen szakterületen dolgozik:
Hogyan gyűjtene kreditpontokat:
Kérek tájékoztatást a megyémben várható konferenciákról, továbbképzésekről:
A gomb megnyomásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.

Az adatok kezelésével összefüggésben a Szolgáltató ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó, illetve már regisztrált látogatóit a honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft.
Impresszum Cégünkről Adatvédelem