//

CÍMKEFELHŐ

SIKERESEN ZÁRULT A MENEDZSER PRAXIS KFT. NYOMDAI GYÁRTÓ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE


A Menedzser Praxis Kft. 10,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program GINOP-1.2.2-15-2015-02284 számú pályázatán. A több mint 17 millió forint összköltségű, 60 %-os támogatási intenzitású projekt során technológiai fejlesztést valósítottak meg a nyomdai gyártó kapacitás terén.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projekt célja a meglévő termék és szolgáltatási portfólió új üzletággal való bővítése, ami a nyomdai gyártókapacitás kialakítása volt a piaci igények és az ügyfelek érdeklődése nyomán.

A 10,5 millió forintos támogatás segítségével beszerzett hatékony eszközpark a nyomdai tevékenység volumenét magas szinten indítja be, a legújabb technológiát képviselve színvonalas, esztétikusabb, magas minőségű termékek előállítására alkalmas.

A Menedzser Praxis Kft. zsadányi telephelyén megvalósuló beruházás és létszámfejlesztés a cég tevékenységének minőségi és mennyiségi fejlődését eredményezi.

A 2016. szeptember 30-án zárult beruházástól a Menedzser Praxis Kft. gazdasági eredményeinek további javulását, a technológiai színvonal emelkedését, a versenyképesség növekedését és a meglévő vevőkör bővülését várja.

További információ kérhető:
Menedzser Praxis Kft.
H-1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.
E-mail: info@menedzserpraxis.hu