CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2022 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció
Adó- és Járulék-megtakarítási Tanácsadó - LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár


BRUTTÓ ÁR: 79 975 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A feltüntetett bruttó csomagár a folyóirat első éves, 50%-os kedvezménnyel csökkentett előfizetési díját, valamint a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár kedvezményes előfizetési díját tartalmazza.

Szakmai folyóirat és online jogi tudástár előfizetés - a legjobb csomagáron

Ebben a csomagban folyóiratunkra adózási és számviteli szakembereknek szóló online jogi tudástár szolgáltatásunkkal, a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástárral együtt fizethet elő.
A csomag előfizetésével mintegy 30 000 forintot takaríthat meg és online jogi tudástár előfizetését egy évig teljes körűen használhatja, két számítógépen.*

LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár: online jogi és szakmai tudástár iratmintatárral

Jogi adatbázisunk tartalmazza a magyar jogszabályokat, bírósági döntéseket, adózói kérdéseket és válaszokat, közérdekű alapdokumentumokat, a gazdasági események leírását (kontírozási útmutatóval) továbbá egy széles körű, tematizált irat- és nyomtatványmintatárral is kiegészül. A LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár speciális tartalmait úgy állítottuk össze, hogy a számviteli, pénzügyi és adózási szakemberek napi munkájához szükséges információk gyorsan elérhetőek legyenek.

További információk a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástárról itt!

A kiadványról:

Havonta megjelenő kiadványunk folyamatosan eljuttatja Önhöz az aktuális információkat: a tervezett, illetve elfogadott jogszabályváltozásokat, alkalmazásukhoz magyarázatot és gyakorlati segítséget; egy-egy közérdekű téma részletes feldolgozását, magyarázatát; a napi munkához szükséges ellenőrzőlistákat, előírt nyilvántartásokat; előfizető adózási szakemberek kérdéseit, szakértőink ezekre adott válaszait, esettanulmány formájában. Kiadványunk szerzői a törvényalkotás résztvevői, az ellenőrző hatóságok vezetői és a gyakorlatban dolgozó adószakértők, adótanácsadók.
Ellenőrzési mellékletünkben bemutatjuk az ellenőrzések jogszabályi hátterét, az ellenőrzési slágertémákat és gyakorlatot, esetleírásaink pedig önnek is hathatós segítséget nyújtanak ahhoz, hogy felkészülten várja az ellenőrzéseket.
Mivel a frissen megjelent jogszabályokhoz sokszor még nem állnak rendelkezésre hivatalos értelmezések és útmutatások, így Ön könnyedén találhatja magát megválaszolatlan kérdések előtt.
A jogszabályok magyarázata mellett az adó-, és járulékminimalizálási lehetőségeket gyakorlati adószámításokon és számviteli példákon keresztül is bemutatjuk ebben a szakmai folyóiratban.


Rendszeres szerzőink:

dr. Mohai Károly főosztályvezető, Nemzeti Adó- és Vámhivatal
dr. Futó Gábor társadalombiztosítási szakértő
Horváth Józsefné okleveles könyvvizsgáló-adószakértő, a MOKLASZ alelnöke
Bonácz Zsolt adótanácsadó, adószakértő
Sinka Júlia adószakértő

Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Szakmai folyóiratunk előfizetésével Önnek egy évig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:

• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);

• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak

• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)

• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

telefonos tanácsadás: Munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témában a 06-1-880-7677, az adózás, társadalombiztosítás és számvitel területén pedig a 06-1-880-7675 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az egy év lejárta után továbbra is előfizetőnk marad.

*Amennyiben több LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár előfizetésre van szüksége, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a 06 1 880 76 00 telefonszámon vagy kérjen ajánlatot a kate.krisztina@menedzserpraxis.hu e-mail címen.

A kedvezményes ár csak a kiadvány és a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár együttes megrendelése esetén érvényes.
Kedvezmény nélkül a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár éves előfizetésének teljes ára: 48 000 Ft + áfa (bruttó 60 960 Ft). A díjmentes kiegészítő szolgáltatások a csomag keretében vásárolt szakmai folyóirat előfizetésének fenntartása esetén érvényesek, mivel a kedvezményes árú LexPraxis-előfizetés önmagában nem jogosítja fel ezen szolgáltatások igénybevételére.


Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

27

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR