A számvitel gyakorlati kézikönyve könyvviteli szolgáltatók számára


BRUTTÓ ÁR: 50 925 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

Számviteli és pénzügyi szakemberek, adótanácsadók, egyéni könyvelők és könyvelőirodák részére állítottuk össze a számvitel tudnivalóit, lényegét, összefüggéseit, alkalmazását kapcsos könyvünkben, általános és egyedi eseteken keresztül:

A számvitel gyakorlati kézikönyve könyvviteli szolgáltatók számára
Szakmai ismeretek, kidolgozott gazdasági események - számlamagyarázatokkal és esettanulmányokkal

Könyvünk célja, hogy a számviteli törvény 2023. évi szabályainak megfelelően a számlaosztályok csoportosításának szintjén segítsünk értelmezni a jogszabály szövegét, a hozzá kapcsolódó gazdasági eseményekkel együtt.
A könyvet gyakorlati kézikönyvként szeretnénk ajánlani, mely a törvényi változások részletes bemutatása mellett megismerteti az egyes témakörök aktuális előírásait is.
Gyakran előfordulhatnak olyan feladatok, amelyek túlmutatnak a napi rutinból eredő szakmai jártasságon, ezek megoldásához kívánunk hozzájárulni esettanulmányok bemutatásával.
A számviteli törvény újabb módosítását a Magyar Közlöny 105 száma tartalmazza (2023. július 14.) A módosítások alkalmazásának többsége a 2024. üzleti évet érinti. Legfrissebb aktualizálásunkban ezeket a változásokat ismertetjük részletesen.

Kiadványunkban a speciális számviteli megoldásokat is bemutatjuk, valamint a gyakorlat szemszögéből közelítjük meg azokat a kérdéseket, problémákat, amelyeket a számviteli törvény alkalmazása felvet a könyvelők szerteágazó munkája során.
A kézikönyv az összeállítás készítésekor érvényes szabályokat tartalmazza, melyeket a törvényi változásokkal folyamatosan aktualizálunk. Ezeket esettanulmányokkal, példákkal bővítjük, melyek segítik a bemutatott témák alkalmazását, elszámolásának, kontírozásának a számviteli törvény szerinti megoldását.

Könyvünk szerzője Horváth Józsefné okleveles adószakértő-könyvvizsgáló.

 

Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

- Szakkönyvünket évente 6-8 alkalommal frissítjük, a jogszabályi környezet változása, illetve az aktualitások függvényében.

- 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online.

- 1 főnek részvételi lehetőség online Tanácsadói Napjainkon.

- 1 fő részére a mérlegképes könyvelők számára előírt évi kötelező 16 kreditpont összegyűjtése, valamint adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői/könyvvizsgálói kreditpontok gyűjtése.(https://szakkepzeseink.hu)

- Archívumok (Konferenciák és Tanácsadói Napok archív videói, kérdések-válaszok összefoglalója, előadások ppt anyagai) teljes körű elérése. (https://menedzserpraxis.hu/eloadas-archivum.php)

- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a termékoldalon (https://kezikonyv.hu).

- Telefonos szakértői tanácsadás. Munkaügy, munkaügyi ellenőrzés témában a 06-1-880-7677-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.

- Személyes szabott adóügyi támogatás termékoldalunk tanácsadói felületén keresztül.

- Szakmai segítségnyújtás hatósági ellenőrzés esetén - termékoldalon.

- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a termékoldalon (https://kezikonyv.hu)

-Telefonos szakértői tanácsadás munkaügy, munkaügyi ellenőrzés a 06-1-880-7677, az adózás, társadalombiztosítás és számvitel területén pedig a 06-1-880-7675 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.

- Személyre szabott Prémium adóügyi tanácsadói támogatás a https://kezikonyv.hu oldal tanácsadói felületén keresztül.

- Szakmai segítségnyújtás hatósági ellenőrzés esetén termékoldalunk tanácsadói felületén keresztül.

 

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az előfizetési év lejárta után továbbra is előfizetőnk marad.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

26

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR