SZAKMAI ÖSSZEFOGLALÓK

Fókuszban a Generációk találkozása
A hír több mint 30 napja nem frissült!

Generációk találkozása és interaktivitás a Zukunft Personal Hungary-n Két nap, 6 színpad, 130+ program, Employer Branding Stage, digitalizáció, GDPR, Generációk találkozása, mesterséges intelligencia, Touch&Play, Best Practice előadások, interaktív bemutatók, a HR képzés jövője, Failure Night, Corporate Health, a Cafeteria változásai, Tréning & Coaching, és még sok más...

2018. október 02.

Ez az a hely ahol megismerhetjük a nemzetközi HR trendeket. Ez az a hely ahol, több mint 2000 szaklátogató, 70 kiállító, és több, mint 130 előadás manifesztálódik egy időben. A Zukunft Personal Hungary-n ott van mindenki, legyen szó a karrierjük elején lévő fiatalokról, vagy tapasztalt döntéshozókról. Amennyiben kíváncsi vagy a HR trendjeire vagy élményszerű tapasztalatot szeretnél gyűjteni, úgy vár a Millenáris, ahol november 7-én és 8-án a HR-é lesz a főszerep. A szakma legjelesebb képviselői mutatják be, hogy mit hoz a jövő. Innováció, forró témák, kérdések, válaszok.
Dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke a „GDPR – az áldás, átok és a háttér” című előadásában lelebbenti a fátylat az adatvédelmi rendeletről és arról, hogy mi volt a megalkotásának hátterében.


Sepp Norbert az IBM Magyarországi Kft. képviseletében a robotikáról, a mesterséges intelligenciáról és a machine learningről fog beszélni a „Robo sapiens vagy homo augmentis - meddig terjeszkedik a mesterséges intelligencia?” előadásában. Választ kapunk arra is, hogy a gépek fenyegetést jelentenek számunkra vagy a robot armageddon a küszöbön áll-e?
Prof. Dr. Baracskai Zoltán „Szabályteljesítés százötvenkét másodpercenként” előadásában a szabálykövetés mindenhatóságát boncolgatja. Az elvárások és szabályok rendszere gyermekkorunktól nyugdíjas korunkig elkísér. És mi a végső szabály? Ha nem vagy percrekész azok között, akik percrekészen teljesítenek, akkor nem létezel.


„Hogyan hat a digitalizáció a magánéletünkre?” A válaszokat megtudhatjuk Bánitzky Kata párkapcsolati szakértő előadásából.
A kilátogatók találkozhatnak jövőbe mutató innovatív lehetőségekkel, csakúgy, mint a jelen kihívásaival és érdekességeivel. A szakkiállításon megismerheted a legújabb HR startupokat és kipróbálhatod a HR szakmai hazai és nemzetközi technológiai újdonságait a Touch & Play keretein belül.  
A remek előadásokon túl ugyanis érdemes felkeresni az interaktív területeket  (mobil iroda: használd, próbáld ki), valamint a speciális tartalmú fórumokat, úgymint Employer Branding, Corporate Health, Tréning & Coaching. A Meeting Point idén is várja az érdeklődőket, hogy a HR-es kollégák már bevált módszereket osszanak meg egymás között.


A kiállítók bemutatják legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat, de a már alkalmazott vagy épp a jövőbe mutató technikákat és trükköket is megismerhetik, hogy ezt követően a Failure Night előadásain kikapcsolódjanak, szórakozzanak, hiszen fontos beszélni arról is, hogy egy hiba, egy kudarc mindig rejt új lehetőségeket. Az est háziasszonyai Hozleiter Fanni – Bestseller író és lelkierő növelő, a „Majd helyett MOST” film egyik alkotója – és Nagy Andrea – a Parrish & Crawler International szakmai igazgatója, developement designere – lesznek.   


Fókuszban a Generációk találkozása
A munkaerőpiac kihívásai, az X és a Z generáció integrálási sajátosságai miatt a Generációk találkozásának kérdése fontosabb, mint eddig bármikor. A munkaerő iránti fokozott kereslet és a piac folyamatos változása miatt elengedhetetlen megérteni, hogy milyen új trendek szükségesek a különböző korosztályú munkaerő motiválására vállalati szinten. Mindez más megoldásokat kíván, mint a már jól bevált módszerek, ezért novemberben elmélyülünk a témában, és számos kérdést megválaszolunk szakértőink segítségével.


Magyarország elsőszámú HR szakkiállítása
Magyarországon csak nálunk: két nap Employer Branding!  Képet adunk a HR szakma jövőjéről, a munkahelyi egészségmegőrzésről és a 2019-es cafeteria változásairól.


Természetesen korábbi értékeink megőrzése mellett folyamatosan kutatjuk azokat a lehetőségeket, melyekkel támogatni, segíteni tudjuk a HR iránt érdeklődőket és HR szakembereket.


Interaktív programok, kötetlen beszélgetések, workshopok és szakmai előadások: ezekre biztosan számítani lehet a Zukunft Personal Hungary keretén belül is. Hatékony és informatív módon hozzuk össze a HR szakma képviselőit és az érdeklődőket, hogy közösen formálhassuk a hazai piac jövőjét.
Minden HR iránt érdeklődő szakembert szeretettel várunk, legyen az pályakezdő, cégvezető vagy HR specialista – generációtól függetlenül. Mert mindig van új a nap alatt.

Zukunft Personal Hungary 2018. november 7-én és 8-án a Millenáris B épületében. Egyéb részletek, a teljes program és jegyek elővételben már 2.000 Ft-tól elérhetők a rendezvény weboldalán.

 

 

 

További hírek

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

16

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR