Humán Tanácsadó


BRUTTÓ ÁR: 38 367 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A folyóirat bruttó ára tartalmazza a 40%-os kedvezményt, amely az első éves előfizetésre érvényes!

A munkaügyi és HR-szakemberek mindennapi munkájához, a stratégiai tervezéshez és a bonyolult jogi szabályok közötti eligazodáshoz ajánljuk a

Humán Tanácsadó Emberi erőforrás management, munkaügy, foglalkoztatás

című havilapunkat, melynek célja, hogy gyakorlati segítséget nyújtson a mindennapi emberi erőforrás tevékenységek ellátásához csakúgy, mint a HR-folyamatok megtervezéséhez.

Legfrissebb lapszámaink tartalmából

Munkavégzés vasárnapi és munkaszüneti napokon. Mire figyeljünk? A törvényi rendelkezések értelmében a munkaidő-beosztás szabályait a munkáltató állapítja meg, és erről köteles a munkavállalót is tájékoztatni. A munkaidő munkaidőkeret vagy elszámolási időszak alkalmazása esetén egyenlőtlenül is beosztható. Ez utóbbi esetben a munkaidő beosztható a hét bármely napjára, illetve az egyes munkanapokra egyenlőtlenül is, viszont minden esetben figyelembe kell venni a vasárnapi és a munkaszüneti napi munkavégzés szabályait – hívja fel a figyelmet Kovács Nikoletta.

Kincsvadászat a szervezetben – a tehetségmenedzsment szerepe – A legjobbakat nem könnyű megtalálni, megtartani pedig még nehezebb. Egy jól felépített tehetségmenedzsment programra van szükség! Danka Bianka Éva ebben nyújt segítséget.

Ellenállók a szervezetben és csapatban – A csapatokban való együttműködés rendkívül fontos a hatékony és eredményes munkavégzés szempontjából, azonban a csapatok működése során gyakran felmerülhetnek a vezető számára olyan kihívások, mint a munkatársak, csapattagok ellenállása. Örvényesi Rita feltárja az ellenállás jelenségét a csapatokban, és kitér arra is, hogyan lehet hatékonyan kezelni és feloldani azt.

Egyensúlyban a vezetői rálátás és az operatív feladatok között – Csak az a vezető képes tudatosan megélni és használni vezetői szerepeit, aki teljes mértékben áttekinti a szerepkörök összefüggéseit, jelentőségét – olvashatjuk Örvényesi Rita augusztusi cikkében. De mi történik, ha a vezető elveszik a részletekben? Erre is választ kapunk.

Szerzőink gyakorló szakemberek, akik területükön releváns tapasztalattal rendelkeznek mind az elméleti meg-közelítés, mind a gyakorlati magvalósítás terén. Igény esetén rendelkezésre állnak stratégiai kérdésekben csakúgy, mint egyedi konkrét esetek megvitatásában.

Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

- 1 fő részére  adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői/könyvvizsgálói kreditpontok gyűjtése

- 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online

- 1 főnek részvételi lehetőség online Tanácsadói Napjainkon.

- Archívumok (Konferenciák és Tanácsadói Napok archív videói, kérdések-válaszok összefoglalója, előadások ppt anyagai) teljes körű elérése.

- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a termékoldalon 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

25

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR