Ellenőrzési Tanácsadó és Felkészülési Segédlet Hatósági Ellenőrzésekre


BRUTTÓ ÁR: 50 190 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A kiadványról

A folyamatosan változó törvényi előírásoknak nem könnyű megfelelni, hiszen a vállalkozások vállaira egyre több adminisztrációs teher, bevallási és beszámolási kötelezettség és sok más feladat nehezedik.

A hatósági ellenőrzések mindeközben nem maradnak el. Számos helyről érheti cégünket váratlan ellenőrzés, ami elsőre mindenki számára adóellenőrzést jelent, de a vállalkozásunknak működése során még számos más szabályt is figyelembe kell vennie. A hivatalok az előre bejelentett ellenőrzések mellett szúrópróbaszerűen is kiválasztanak cégeket, az új vállalkozások pedig már az alapítás évében számíthatnak ellenőrzésekre.

A 2020-as évek járványügyi veszélyhelyzetében folyamatosan, sokszor azonnali reagálást követelve változtak az adó- és járuléktörvények, továbbá a foglalkoztatás szabályai, nemkülönben a bevallási, bejelentési kötelezettségek, az adminisztrációs és dokumentációs teendők.

Kiadványunk célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon és naprakész információkkal lássa el a cégek vezető munkatársait a mindennapi munka során, illetve segítséget nyújtson a cégét érintő minden fontos terület megismerésében és irányításában. Havi rendszerességgel megjelenő folyóiratunk tájékoztatja Önt minden lényeges jogszabályváltozásról, adminisztrációs kötelezettségeiről, felkészülési segédletet adunk a várható ellenőrzésekhez, ezen kívül jogesetek, ellenőrzőlisták segítik a vállalkozások munkáját.

 

Ha beletekintene kiadványunkba, itt megteheti!

 

Szakértőink

Független szerzőgárdánk munkáját országos hatáskörű hatóságok pl.: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakemberei is segítik, így

ügyfeleink a felmerülő problémáik kapcsán egyszerre követhetik nyomon mind a piaci, mind a hatósági szempontokat.

Szerzőink, szakértőink:

Czöndör Szabolcs főosztályvezető, Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

dr. Teszéri-Rácz Ildikó adójogi szakjogász, adószakértő

Bonácz Zsolt adótanácsadó, adószakértő

dr. Futó Gábor ügyvéd, társadalombiztosítási szakértő

Korcsmáros Edit tűzvédelmi szakértő

Felföldi Krisztina munkavédelmi szakértő

dr. Torgyik Edina munkajogász

Rácz Krisztián munkavédelmi szakértő

dr. Körtvélyessy Gyula, a kémiai biztonság szakértője

dr. Halmos Szilvia bíró, munkajogász

 
Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Szakmai folyóiratunk előfizetésével Önnek egy évig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:
• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);
• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül
• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak
• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)
• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az első év után is előfizetőnk marad.

Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

26

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR