Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis


BRUTTÓ ÁR: 46 410 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

Könyvelőknek, adózási, pénzügyi és számviteli szakembereknek, valamint a téma iránt érdeklődő gazdasági vezetőknek szóló ajánlatunk egy olyan átfogó adószakmai tudásbázis és tanácsadási csomag, amelyben három különféle szolgáltatást is megtalál

 • egy adózási szakmai havilapot  Adózási Módszertani Szemle címmel.
 
• egy személyre szabható digitális adószakmai információs és tanácsadási rendszert:  https://adopraxis.hu oldalunkon.
 
• kreditpont-gyűjtési lehetőséget mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók részére.

 Az Adózási Módszertani Szemle

 gyakorlatias megközelítésű adószakmai havilap, amely átfogóan követi az adózás világának változásait. Valamennyi témában olyan magyarázatokat, összefoglalókat, elemzéseket talál kiadványunkban, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát, útmutatóként szolgálnak a jogszabályváltozások gyakorlatba történő átültetéséhez, és segédletet jelentenek a várható változásokra történő felkészüléshez.

Hónapról hónapra olvashatja a napi gyakorlatból merített kérdésekre adott szakértői válaszokat, amelyek segíteni fogják az adózási, a társadalombiztosítási és számviteli problémák megoldásában.

 Az Adópraxis

 személyre szabható digitális adószakmai információs és tanácsadási rendszere hetente frissülő tartalmakkal és szakértői tanácsadás lehetőségével segít eligazodni az adózás, társadalombiztosítás és számvitel folyamatosan változó, sokszor bizonytalan szabályai között

- Teljesen új szolgáltatásunk, a Digitális adókommentár keretében az évről évre nagy sikerrel publikált, legutóbb 15 ezer letöltő által használt Adókülönszámunk digitális változatát olvashatják.

 Az online keretek adta lehetőségek kihasználásával folyamatosan frissített tartalommal, kapcsolódó jogszabályok megnyitásával, jogszakaszhoz kapcsolódó kérdés-válasz gyűjteménnyel nyújtunk a korábbi, PDF kiadványhoz képest is szélesebb körű és komplexebb tájékozódási lehetőséget a 2023-as év adójogszabályainak megértéséhez.

 - Szakértői tanácsadás keretében szakértői munkacsoportunk tagjai közül Ön választhatja ki azt a szak-embert, akinek felteszi kérdését!

 - Kalkulátorok segítenek a közelmúlt talán legfontosabb jogszabályváltozása, a Kata adózást átalakító szabályok utáni döntések meghozatalában. Kalkulátorunk abban nyújt segítséget, iránymutatást, hogy kiszámolhassa, mennyi lehet a várható, éves adózott jövedelme az átalányadózás különböző struktúrái és költségelszámolási lehetőségei szerint.

 - Szakmai videók keretében legsikeresebb rendezvényeink, szakmai napjaink felvételeit, gyakorlatköz-pontú összefoglalóit tekinthetik meg újra, természetesen a legfontosabb jogszabályi aktualitásokra koncentrálva (Élet a Kata után; Átalányadó a Kata után; Minden, ami átalányadó). 


Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

 - 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online.

 - 1 főnek részvételi lehetőség online Tanácsadói Napjainkon.

 - 1 fő részére a mérlegképes könyvelők számára előírt évi kötelező 16 kreditpont összegyűjtése, valamint adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői/könyvvizsgálói kreditpontok gyűjtése.(https://szakkepzeseink.hu)

 - Archívumok (Konferenciák és Tanácsadói Napok archív videói, kérdések-válaszok összefoglalója, előadások ppt anyagai) teljes körű elérése. (https://menedzserpraxis.hu/eloadas-archivum.php)

 - Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a termékoldalon

 - Telefonos szakértői tanácsadás. Munkaügy, munkaügyi ellenőrzés témában a 06-1-880-7677-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

21

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR