Óvodai Vezetési és Nevelési Módszertani Tanácsadó


BRUTTÓ ÁR: 38 367 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A folyóirat bruttó ára tartalmazza a 40%-os kedvezményt, amely az első éves előfizetésre érvényes!

Még 2023. július 6-án fogadták el a pedagógusok új életpályájáról szóló 2023. évi LII. törvényt, közismertebb nevén a „státusztörvényt”. Az új jogállási törvénnyel a pedagógusok köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyba kerülnek át, amelynek következtében a közoktatás rendszere teljes mértékben átalakul. A változás további törvény- és rendeletmódosításokkal, új foglalkoztatási szabályokkal, munkaidő-beosztással és munkabér-megállapítással jár. A változások hatálybalépése 2024. január 1-jéig folyamatos. Szakcikkeink az újonnan életbe lépő változásokra hívják fel olvasóink figyelmét.

Óvodai Vezetési és Nevelési Módszertani Tanácsadó

segít kiigazodni a változó jogszabályok sűrűjében, azok értelmezéséhez és gyakorlati alkalmazásához biztosít hasznos információkat, segítve a hatályos előírásoknak való megfelelést. A gyakorlatban alkalmazható tanácsokkal és módszertani megoldásokkal támogatja az óvodavezetők és óvodapedagógusok munkáját.

Aktualitások

„A köznevelési foglalkoztatotti jogviszony új szabályai, az óvodapedagógusokra vonatkozó részletszabályok gyakorlati bemutatásával különszám” – az évi 12 lapszámon felül egy különleges különszámmal jelentkezünk, amelynek fókuszában az új jogállási törvény áll. Szakértőink a gyakorlati alkalmazás felől közelítenek meg olyan lényeges kérdéseket, mint a foglalkoztatás és a munkaügy, a munkabér, valamint a munkaidő beosztása.

Szerzőink az új és a változó jogszabályok részletes elemzése, magyarázata mellett tematikus tervekkel, tevékenység-leírásokkal, játékötletekkel és gyakorlati tanácsokkal szolgálnak, megkönnyítve a korszerű intézményvezetést és a hétköznapi, pedagógiai munkát.

Tanácsadónk előfizetői hozzáférhetnek a Minden napra öt mozgásos játék óvodásoknak – Differenciált foglalkozásterv-csomag fejlesztő neveléshez

című kiadványunk teljes digitális anyagához, melyet az óvodás korosztály célzott, differenciált fejlesztéséhez, a komplex nevelési és közösségformálási feladatok megvalósításához állítottunk össze. Több mint 1200 oldalas kiadványunk kész foglalkozásterveivel és rendszeresen frissítéseivel, játékötleteivel a fejlesztő nevelés megtervezéséhez ad hatékony szakmai segítséget az óvodapedagógusoknak. Szerzőink: Dr. Bakonyi Anna, Vass Katalin, Villányi Györgyné gyakorló óvodapedagógusok, köznevelési szakértők, tanfelügyelők saját pedagógiai gyakorlatukban alkalmazták a kiadványban található módszereket és játékokat.

https://ovodavezetes.hu/


Kiadványunk főbb témái:

• Mindennapos mozgás az óvodában
• Mozgásos játékok, tevékenységek
• Mozgásfejlesztés
• Művészeti nevelés az óvodában
• Tehetséges gyermek az óvodában
• Az óvodapedagógusok segítői – a pedagógiai asszisztensek
• Érzelmi és erkölcsi nevelés az óvodában
• Különórák, programok, fejlesztések kisgyermekkorban
• A beszoktatás
• A tanulási folyamatban akadályozott gyermekek
• Érzelmi intelligencia

Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt

- Jogszabályfigyelő: speciálisan az óvodákat érintő jogszabály-változásokról értesítés hírlevél formájában.

- Részvételi lehetőség évente egy választható, a Pedagógus-továbbképzési Akkreditációs Testület által minősített online képzésen, 1 fő részére, kreditgyűjtéssel (részletek: www.oviadmin.hu).

- A mese és a játék innovatív módszertani megközelítései az óvodai nevelés gyakorlatában c. képzés

- 2 fő részére korlátlan éves konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy on-line.

- 1 főnek részvételi lehetőség online Tanácsadói Napjainkon.

- Köznevelési témájú előadásaink videó- és prezentációs anyagának hozzáférése archívumból.

- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban, online űrlap kitöltésével a „Szakmai tanácsadás” menüpontban. Szakértőink (akik maguk is intézményvezetők, köznevelési szakértők) válaszolnak a feltettAz alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

26

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR