Iskolaszolga - közoktatási szolgáltató kiadvány


BRUTTÓ ÁR: 37 044 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

Még 2023. július 6-án fogadták el a pedagógusok új életpályájáról szóló 2023. évi LII. törvényt, közismertebb nevén a „státusztörvényt”. Az új jogállási törvénnyel a pedagógusok köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyba kerülnek át, amelynek következtében a közoktatás rendszere teljes mértékben átalakul. A változás további törvény- és rendeletmódosításokkal, új foglalkoztatási szabályokkal, munkaidő-beosztással és munkabér-megállapítással jár. A változások hatálybalépése 2024. január 1-jéig folyamatos. Folyóiratunk a változásokra hívja fel olvasóink figyelmét.

Iskolaszolga – Közoktatási szolgáltató kiadvány

A négy évtizede megjelenő folyóirat a jövőben is ennek az elvárásnak fog eleget tenni a magas szakmai színvonalat biztosító szerzőgárdával. Olvasóink által jól ismert tematikával, az aktuális jogszabály-változások magyarázataival, jó-gyakorlatokkal, illetve új, díjmentes szolgáltatásokkal is bővült.

Az Iskolaszolga 34 éve folyamatosan biztosítja a közoktatást érintő szakmai információkat óvodáknak, általános iskoláknak, középiskoláknak, tanárképző felsőoktatási intézményeknek, közkönyvtáraknak, pedagógiai szakszolgálatoknak, önkormányzatoknak, minisztériumoknak és egyéni előfizetőknek egyaránt. Szerzőink, az Ön által is jól ismert oktatási szakértők, az állami oktatásirányítás volt és jelenlegi szakértői továbbra is alapos, minden részletre kiterjedő elemzésekkel (havonta 64 oldal terjedelemben) veszik górcső alá a jogszabályváltozásokat, és útmutatásokkal, magyarázatokkal segítik azok gyakorlati alkalmazását. Lapunk legfontosabb küldetése, hogy a köznevelés új rendszerében támogassa az intézményvezetőket, valamint a tankerületeknél, szakképzési centrumoknál és az önkormányzatoknál dolgozó szakembereket a megváltozott feladat- és hatáskörökből adódó, új folyamatok kialakításában, bevezetésében.

Szakcikkeink az újonnan életbe lépő változásokra hívják fel olvasóink figyelmét.

A 2023/2024-as tanévben is évi tíz melléklettel jelentkezünk – egyenként 32 oldal terjedelemben.
Páros hónapokban, évente öt alkalommal Szakképzési- és felnőttképzési Tanácsadó melléklet, páratlan hónapokban évente öt alkalommal Pedagógiai-módszertani Tanácsadó melléklet jelenik meg.
A mellékletek az előfizetőinknek az Iskolaszolgával együtt járnak, plusz költség nélkül online formában.


Aktuális újdonság:

 
 „A köznevelési foglalkoztatotti jogviszony új szabályai, a tanárokra és tanítókra vonatkozó részletszabályok gyakorlati bemutatásával különszám” – – az évi 10 lapszámon felül egy különleges különszámmal jelentkezünk, amelynek fókuszában az új jogállási törvény áll. Szakértőink a gyakorlati alkalmazás felől közelítenek meg olyan lényeges kérdéseket, mint a foglalkoztatás és a munkaügy, a munkabér, valamint a munkaidő beosztása.

 Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

- Részvételi lehetőség évente egy választható, a Pedagógus-továbbképzési Akkreditációs Testület által minősített online képzésen, 1 fő részére, kreditgyűjtéssel. (részletek: https://iskolaszolga.hu)

- A köznevelési intézmények ellenőrzésének gyakorlati szempontjai c. 2*60 perces e-learning képzés elérése (előadó: Petróczi Gábor köznevelési szakértő, tanfelügyelő)

- 2 fő részére korlátlan éves konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online.

- 1 főnek részvételi lehetőség Tanácsadói Napjainkon személyesen vagy online.

- Köznevelési témájú előadásaink videó- és prezentációs anyagának hozzáférése archívumból.

- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban, online űrlap kitöltésével a „Szakmai tanácsadás” menüpontban. Szakértőink (akik maguk is intézményvezetők, köznevelési szakértők) válaszolnak a feltett kérdésekre, tanácsokkal látják el a pedagógusokat.
 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

20

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR