CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2022 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció
Minden napra öt mozgásos játék óvodásoknak


BRUTTÓ ÁR: 49 245 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A kiadványról:

Az óvodáskori fejlesztés alapja minden esetben a mozgás és az érzelmi bevonódás lehetősége. Kiadványunk kész foglalkozásterveivel és az előfizetők számára rendszeresen, évi minimum hat alkalommal küldött frissítéseivel, játékötleteivel a fejlesztő nevelés megtervezéséhez ad hatékony szakmai segítséget az óvodapedagógusoknak. A fejlesztési program és a foglalkozástervek megvalósíthatók minden pedagógiai program alapján. Kivitelezésük nem igényel külön anyagi ráfordítást, ezért a fenntartótól függetlenül is a gyakorlatba ültethető.

A könyv szerzői:

Vass Anita és Vass Katalin gyakorló óvodapedagógusok, köznevelési szakértők, tanfelügyelők saját pedagógiai gyakorlatukban alkalmazták a kiadványban található módszereket és játékokat.

Háttér és tartalom:

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 6. §-a kiemelt hangsúlyt fektet az iskolába járást megelőző időszakra. Kiemeli, hogy minden gyermeknek joga van azt a fejlesztést megkapni, amely saját készségei és képességei kibontakoztatásához szükséges. A törvény a sajátos nevelési igényt és a tehetséggondozást is kiemelt feladatként határozza meg. A program egy teljes nevelési évet lefed, kiemelve az aktualitásokat, az évszakok jellemzőit, ünnepeinket, hagyományainkat. Kész foglalkozásterveket tartalmaz, amelyek vegyes korosztályú csoport számára íródtak, különböző fejlettségű és képességekkel rendelkező gyermekek fejlesztéséhez. Alkalmazása jelentősen megkönnyíti a pedagógiai tervezőmunkát, mert lépésről lépésre lebontott foglalkozásterveket tartalmaz. A gyerekek egyéni igényei szerint adap-tálható, valamint a rendszeres frissítések révén további ötletekkel gazdagítható.

Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

- 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online (évente legalább 4 szakmai eseményt kifejezetten iskolaigazgatók, óvodavezetők és pedagógusok számára rendezünk).
- 1 főnek részvételi lehetőség Tanácsadói Napjainkon személyesen vagy online.
- 2 db választható, Pedagógus-továbbképzési Akkreditációs Testület által minősített online képzés elvégzésének lehetősége, kreditgyűjtéssel.
- Archívumok (Konferenciák, Kérdés-válaszok, Tanácsadói Napok) teljes körű elérése.
- Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül
- Telefonos szakértői tanácsadás közszolgálati munkajog témában hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig

Térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az előfizetési év lejárta után is előfizetőnk marad.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

21

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR