Önkormányzati Tanácsadó + LexPraxis Pro Tudástár


BRUTTÓ ÁR: 69 990 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

Szakmai folyóirat és online jogi tudástár előfizetés - a legjobb csomagáron

Ebben a csomagban folyóiratunkra a közszolgálatban dolgozó szakembereknek szóló online jogi tudástár szolgáltatásunkkal, a LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástárral együtt fizethet elő.
A csomag előfizetésével mintegy 30 000 forintot takaríthat meg és online jogi tudástár előfizetését egy évig teljes körűen használhatja, két számítógépen.*

LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár: online jogi és szakmai tudástár iratmintatárral

Jogi adatbázisunk tartalmazza a magyar jogszabályokat, bírósági döntéseket, közérdekű alapdokumentumokat, továbbá egy széles körű, tematizált irat- és nyomtatványmintatárral is kiegészül. A LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár folyamatos fejlesztésének célja, hogy a központi közigazgatásban, az önkormányzatoknál, és az önkormányzati intézményeknél dolgozó szakemberek igényeire gyorsan tudjon reagálni.

További információk a LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástárról itt!

A kiadványról:

Kiadványunk a mindennapi gyakorlati munkát támogatja: célunk, hogy elősegítsük az önkormányzati feladatellátás és döntéstámogatás európai szintű, hatékony működését az önkormányzati, az egészségügyi, a közoktatási és a szociális intézményekben.

Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Szakmai folyóiratunk előfizetésével Önnek egy évig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:

• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);

• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak

• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)

• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

telefonos tanácsadás: Munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témában a 06-1-880-7677, az adózás, társadalombiztosítás és számvitel területén pedig a 06-1-880-7675 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az egy év lejárta után továbbra is előfizetőnk marad.

*Amennyiben több LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár előfizetésre van szüksége, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a 06 1 880 76 00 telefonszámon vagy kérjen ajánlatot a kate.krisztina@menedzserpraxis.hu e-mail címen.

A kedvezményes ár csak a kiadvány és a LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár együttes megrendelése esetén érvényes.
Kedvezmény nélkül a LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár éves előfizetésének teljes ára: 48 000 Ft + áfa (bruttó 60 960 Ft). A díjmentes kiegészítő szolgáltatások a csomag keretében vásárolt szakmai folyóirat előfizetésének fenntartása esetén érvényesek, mivel a kedvezményes árú LexPraxis-előfizetés önmagában nem jogosítja fel ezen szolgáltatások igénybe vételére.


Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

27

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR