CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2017 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció

KREDITPONTOK REGISZTRÁLT MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐKNEK

Ingyenes tanácsadás munkaügy, adózás és számvitel területen Kérek tájékoztatást környezetemben induló továbbképzésekről


Könyvelői kreditpontok gyűjtése


A könyvviteli szolgáltatást végzők, vagyis a mérlegképes könyvelők továbbképzésére vonatkozó (2013. január 1-jétől érvényes) szabályok szerint a regisztrált mérlegképes könyvelőknek is kreditpontokat kell gyűjteni, amelyre különböző lehetőségeket biztosít a vonatkozó kormányrendelet (A Kormány 357/2012.(XII.13.). Korm. rendelete az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000.(XII.24.) Korm. rendelet, valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002.(V.5.) Korm. rendelet módosításáról).


Mit kínálunk?


A Menedzser Praxis Kft. (Felnőttképzési engedélyszám: E-000557/2014) 2016-ban is praktikus megoldásokat kínál a számviteli szakemberek számára a 16 kreditpont összegyűjtésére. Előfizetési ajánlataink révén Ön a lehető legszélesebb választékból alakíthatja ki az igényeinek leginkább megfelelő kreditpont-gyűjtési csomagot, amellyel könnyen megszerezheti a 16 könyvelői kreditpontot, bármely szakterületen.

Kreditpontok vállalkozási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére

2016-ban is minden megyeszékhelyen tartunk 8 számviteli kreditponttal értékelt képzést, valamint 8 nem számviteli kreditponttal értékelt képzést is. Amennyiben személyes részvétele akadályba ütközik, valamennyi kreditpontját megszerezheti akár otthonról is: előadásaink archívumból történő megtekintésével és/vagy online (e-learning) szakmai képzések elvégzésével valamint kiadványaink megvásárlásával.


Kreditpontok államháztartási szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére


Az államháztartási szakos könyvelők 2016-ban is az NGM tematika alapján szervezett két képzési napon szerezhetnek meg 12 számviteli kreditet.
A további 4 kreditet az adott képzések második napján is megszerezhetik, de az év folyamán más szakmai rendezvényeinken is összegyűjthetik. Ezeket a pontokat személyes megjelenés nélkül, kényelmesen, előadásaink archív megtekintésével is megszerezheti.
Emellett kiadványaink megvásárlása már önmagában is kreditgyűjtési lehetőséget jelent, az államháztartási szakos könyvelők számára is.

 
Figyelem!

Az államháztartási szakirányú végzettségnek és munkahelynek megfelelő, a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghatározott kreditpont bontást minden regisztrált mérlegképes könyvelőnek figyelembe kell venni!
Az államháztartási szakképesítéssel rendelkező, vagy államháztartási területen dolgozó mérlegképes könyvelőkre vonatkozó speciális szabályokat összefoglaló tájékoztatót IDE KATTINTVA töltheti le.
 
Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányú végzettséggel rendelkező mérlegképes könyvelők részére


2016-ban személyes megjelenéssel Budapesten ismét biztosítjuk a szükséges 16 kreditpont megszerzésének lehetőségét.
Amennyiben budapesti konferenciánkon személyes részvétele akadályba ütközik, vagy nem budapesti lakos, kreditpontjait akkor is megszerezheti online konferenciáink megtekintésével és/vagy online képzések elvégzésével valamint kiadványaink megvásárlásával.

Megnézem a kreditpont-gyűjtési lehetőséget biztosító Nonprofit Adózási és Számviteli Tudástárat >>>


Válassza a Könyvelői Módszertani Szemle előfizetését Könyvelői Klub tagsággal!

A Könyvelői Klub tagjaként konzultálhat szakértőinkkel kiemelt számviteli és adózási témákról, valamint a Könyvelői Módszertani Szemle és a Klub közös weboldalán hozzáférhet több mint 1500 szakmai kérdést és választ tartalmazó könyvelői módszertani esettárunkhoz. Ráadásul az előadások mellett a Klubtagsággal is szerezhet kreditpontokat.
 
Körülnézek a Könyvelői Módszertani Szemle és Könyvelői Klub honlapján most >>>

Kreditpont-gyűjtési lehetőség nyomtatott kiadványok révén

Mivel számos kreditpont-gyűjtésre vonatkozó ajánlatunk tartalmaz szakkiadvány (kapcsos könyv vagy szakmai folyóirat) előfizetést, így ezek révén személyenként további, legfeljebb 2 kreditpont szerezhető évente.
A kiadványok kreditpont értékét minősítést követően a Nemzetgazdasági Minisztérium határozza meg, majd folyamatosan közzéteszi. Amennyiben egy cégnél vagy könyvelőirodánál többen szeretnének kreditpontot szerezni egy kiadvány megvásárlásával, a minősítés során megállapított pontokat előfizetésenként legfeljebb 3 fő részére lehet elszámolni.

Kreditpontokhoz kapcsolódó minősítési eljárás

Az előadások, klubesemények, szakmai konferenciák, online képzések és kiadványok minősítését 2016-ban is folyamatosan végzik a nemzetgazdasági tárca munkatársai. A minősítésekről minden esetben e-mailen és honlapunkon is tájékoztatni fogjuk.
Kreditfigyelő rendszerünk segítségével pedig azt is nyomon követheti, adott évben hány kreditpontot kell még összegyűjtenie (a rendszerben rögzített adatok a kreditpontok nyilvántartásában nyújtanak segítséget, de nem azonosak a hatósági nyilvántartással).

Képzéseink, konferenciáink, termékeink és szolgáltatásaink jelenleg is elbírálás alatt vannak és az év hátralévő részében is folyamatosan pályázunk kreditpontokra a Nemzetgazdasági Minisztériumnál és a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál egyaránt.


NE FELEDJE: ELŐFIZETÉSI AJÁNLATAINK RÉVÉN AZ ÖSSZES KREDITPONTOT ÖSSZEGYŰJTHETI –

A LEGKEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL!MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

21

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR