CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2017 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció
Ellenőrzési Tanácsadó és Felkészülési Segédlet Hatósági Ellenőrzésekre


BRUTTÓ ÁR: 23 205 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A folyóirat bruttó ára tartalmazza az 50%-os kedvezményt, amely az első éves előfizetésre érvényes!
  A kiadványról:

A folyamatosan változó törvényi előírásoknak nem könnyű megfelelni, egyre több az adminisztrációs teher, a bevallási és beszámolási kötelezettség minden vállalkozáson. A hatósági ellenőrzések pedig fokozódnak... Számos helyről érheti cégét váratlan ellenőrzés. Természetesen mindenki elsősorban az adóellenőrzésre gondol, pedig cége működése során az adózásra vonatkozó előírások mellett még számos szabályt kell figyelembe vennie. Egyre erőteljesebb lesz az illegális foglalkoztatás elleni fellépés is, hiszen a magas adó- és járulékterhek miatt egyre nagyobb mértéket ölt a feketemunka: minden harmadik foglalkoztatott feketén dolgozik! A hivatalok az előre bejelentett ellenőrzések mellett szúrópróbaszerűen is kiválasztanak cégeket, sőt az új vállalkozások már az alapítás évében számíthatnak ellenőrzésekre.
Az adó- és járuléktörvények folyamatos változása, és a foglalkoztatásra gyakorolt hatása miatt jó néhány helyen módosultak a bevallási, bejelentési kötelezettségek, az adminisztrációs és dokumentációs teendők. A folyamatos előírás-változások követése nem egyszerű feladat, a hatóságok ellenőrzései pedig fokozódnak, a büntetési tételek egyre nőnek. Kiadványunk célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon és naprakész információkkal lássa el a cégek vezető munkatársait a mindennapi munka során, illetve segítséget nyújtson a cégét érintő minden fontos terület megismerésében és irányításában. Havi rendszerességgel megjelenő folyóiratunk tájékoztatja Önt minden lényeges jogszabályváltozásról, adminisztrációs kötelezettségeiről, felkészülési segédletet adunk a várható ellenőrzésekhez, ezen kívül jogesetek, ellenőrzőlisták segítik a vállalkozások munkáját.

Tartalom:

Tanácsadónkban – a törvényváltozások függvényében – a következő hatósági és felügyeleti ellenőrzésekkel fog-lalkozunk:

– Adó- és járulékellenőrzés
– Munkaügyi ellenőrzés
– Munkavédelmi ellenőrzés
– Foglalkozás-egészségügyi ellenőrzés
– Vám és jövedéki ellenőrzés
– Versenyhivatali ellenőrzés
– Fogyasztóvédelmi ellenőrzés
– ÁNTSZ ellenőrzés
– Építésügyi ellenőrzés
– Önkormányzati ellenőrzés
– Belső ellenőrzés
– Ügyvezetői ellenőrzés
– BSA felülvizsgálat
– Tűzoltósági ellenőrzés
– Állategészségügyi ellenőrzés
- Adatvédelem
– Környezetvédelmi ellenőrzés

Plusz szolgáltatások

Kiadványunkhoz ajándék CD

Tanácsadónkhoz negyedévente egy cd-t ingyenesen mellékelünk, amelyen a jogszabályok aktuális, egységes szerkezetbe foglalt szövege mellett mintákat, ellenőrző listákat, ellenőrzési esettanulmányokat, kötelező és ajánlott szabályzatokat talál.

Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Szakmai folyóiratunk előfizetésével Önnek egy évig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:

• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);

• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak

• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)

• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

telefonos tanácsadás: Munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témában a 06-1-880-7677, az adózás, társadalombiztosítás és számvitel területén pedig a 06-1-880-7675 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 14 óráig.
Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az egy év lejárta után továbbra is előfizetőnk marad.

Kedvezményes ajánlatunk, avagy hogyan takaríthat meg közel 30 000 forintot?

Szakmai folyóiratunk előfizetését a LexPraxis online jogi tudástárral együtt is megvásárolhatja.
A LexPraxis online jogi tudástár azonnali, online hozzáférést tesz lehetővé a teljes magyar joganyaghoz, változásmutatóval. Online jogi tudástárként nemcsak a jogszabályokat (törvényeket, korm. rendeleteket, miniszteri rendeleteket stb.) tartalmazza, de a folyamatosan bővülő, tematizált iratmintatárral szintén a mindennapi munkáját segíti. Ráadásul a LexPraxis speciális funkciói révén személyre szabható online jogi tudástárként képes kiszolgálni az Ön igényeit!

A szakmai folyóirat és a LexPraxis online jogi tudástár együttes, kedvezményes csomagára
bruttó 68 000 forint helyett mindössze bruttó 42.265 forint.

Amennyiben szeretné LexPraxis csomagban megvásárolni a szakmai folyóirat előfizetését
a részletekhez kattintson ide!

Amennyiben önállóan szeretné megrendelni az Ellenőrzési Tanácsadót, tegye a kosárba most!

Általános Szerződési Feltételek

  

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

20

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR