CÍMKEFELHŐ
Intézményvezetői Tanácsadó


BRUTTÓ ÁR: 36 414 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A folyóirat bruttó ára tartalmazza a 40%-os kedvezményt, amely az első éves előfizetésre érvényes!

Tisztelt Érdeklődő!

 

Folyóiratunk egyszerre szólítja meg a közoktatási és köznevelési, valamint a szociális intézmények vezetőit, a szakszolgálatok munkatársait, a tankerületi központok és az önkormányzatok vezetőit, valamint az ágazati szakértőket. Mindennapi munkájához és a bonyolult jogi szabályok közötti eligazodáshoz segítségként ajánljuk az

 

Intézményvezetői Tanácsadó című szaklapunkat.

 

 A 2018/19-es tanév első félévének végéhez közeledik olyan aktuális feladatokkal, mint a félévi minősítés, az oktatási nyilvántartásra vonatkozó jogszabályok változása és az adatvédelmi rendeletnek való megfelelés. Naprakész cikkeinkkel segítünk az idei tanév feladatainak megvalósításában, a foglalkoztatás, a társadalombiztosítás, a tanügyi feladatok és a pedagógiai kihívások szerint.
Bár a tanév félidőnél jár, a naptári év nemrég vette kezdetét olyan aktuális teendőkkel és változásokkal, mint például: a közalkalmazottak átsorolása, a nem közalkalmazott munkavállalók béremelése, a nyugdíjas munkavállalók alkalmazása, a jövő évben a nyugdíjkorhatárt elért kollégák felmentése és helyettesítése, az idei évben esedékes ellenőrzésekre és minősítésekre való felkészülés. Szakértőink cikkeivel könnyen veheti az akadályokat!

A hatályos előírásoknak való megfelelés terhét veszi le az Ön válláról tanácsadónk, amelyben a gyakorlatban is jártas szakértők által írt jogszabály-értelmezéseket, terveket, és gyakorlati tanácsokat olvashat.

Olvasóink első kézből értesülnek a közoktatást és köznevelést érintő tartalmi, finanszírozási és jogi változásokról.

Kiadványunk átfogó képet ad a közszféra és a magánszféra munkajogi kérdéseiről, az átjárhatóságról, illetve általunk naprakész, friss információhoz juthat a sorozatos törvényi változásokról.
Tanácsadónk ismerteti az intézményvezető és az önkormányzat/fenntartó kapcsolatának problémáit és a lehetséges megoldásokat. Bemutatja a költségvetési intézmények gazdálkodási rendszerét, működését, a költségvetési számviteli feladatokat, segítséget nyújt az éves tervek és a költségvetési beszámolók elkészítéséhez. Információkat nyújt a közbeszerzések lebonyolításához. Ismerteti az intézmények és önkormányzatok hazai és EU-s pályázati lehetőségeit, a sikeres pályázatírás gyakorlatát. Ismertetjük a vezetői munkához nélkülözhetetlen új jogszabályokat és tervezeteket, tanácsot adunk jogszerű és hatékony eljárásmódokra.

 

Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt

 • 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online.
 • 1 főnek részvételi lehetőség Tanácsadói Napjainkon személyesen vagy online.
 • 1 fő részére részvételi lehetőség 1 db választható, PAT minősítésű online képzésen, kreditgyűjtéssel (1 előfizetési év alatt egyszer).
 • ÚJ 2019-ben: 1 fő részére a „Pozitív pszichológia az egészségügyben” c. Állami Egészségügyi Ellátó Központ által 12 kreditpontra minősített egészségügyi szakdolgozói továbbképzés elvégzésének lehetősége, e-learning formában.
 • 1 fő részére adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői/könyvvizsgálói kreditpontok gyűjtése.
• Archívumok (Konferenciák, Kérdés-válaszok, Tanácsadói Napok) teljes körű elérése.
• Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül a termékoldalon.

 

Térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az előfizetési év lejárta után is előfizetőnk marad.

Válassza folyóiratunk és a LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár együttes megrendelését!

Ez nem csupán kedvezményes előfizetést jelent, de lehetővé teszi a folyamatosan változó jogi környezethez való alkalmazkodást is. A LexPraxis Pro Közszolgálati Tudástár azonnali, online hozzáférést tesz lehetővé a teljes magyar joganyaghoz (változásmutatóval), a bírósági döntésekhez; segédleteket közöl az új köznevelési törvény alkalmazásához, valamint széles körű iratmintatárral egészül ki többek között a köznevelési intézmények működéséhez, a személyügyekhez (Kjt. alkalmazása) és az intézményi gazdálkodáshoz kapcsolódóan.

 

Budapest, 2019. január       

 

 Horváth Karina kiadói szerkesztő


Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.
A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


A gomb megnyomásával elfogadja adatkezelési tájékoztatónkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.
Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

21

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR