CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2017 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció
Számviteli és Pénzügyi Tanácsadó


BRUTTÓ ÁR: 23 205 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A folyóirat bruttó ára tartalmazza az 50%-os kedvezményt, amely az első éves előfizetésre érvényes!
  

A kiadványról:

Tanácsadónk a számviteli és pénzügyi szakemberek, egyéni könyvelők, könyvelőirodák dolgozóinak hasznos segítőtársa a mindennapi munka során. Mivel a bevallások, kimutatások, a bérszámfejtés és egyéb napi tevékenységek egyre több időt vesznek igénybe, így Önnek is ritkán marad elég ideje a változások követésére, az új rendelkezések értelmezésére.
Cikkeinkben mindig beszámolunk a vállalkozási, az államháztartási és a nonprofit (egyéb szervezeti szakirány) számvitelt érintő jogszabályváltozásokról. 2016-ban is folyamatosan nyomon követjük az IFRS hazai bevezetésének folyamatát és támogatjuk a felkészülést. A számviteli problémákat, valamint a számvitel és az adózás összefüggéseit gyakorlati példákon, bevált mintákon, megbízható esettanulmányokon keresztül ismertetjük. Hónapról-hónapra kontírozási segédleteket is bemutatunk lapunkban, amelyek a ritkábban előforduló gazdasági események könyveléséhez nyújtanak segítséget.
Ugyanakkor folyóiratunkból segítséget kaphat többek között az értékcsökkenési leírás helyes módszerének kiválasztásához, megtudhatja, milyen lehetőségei vannak a jegyzett tőke emelésére és eligazítást talál az időbeli elhatárolásokra vonatkozóan is. Digitális adónaptárunk időben figyelmezteti bevallási és befizetési kötelezettségeire. Kiadványunk szerzői a törvényalkotás résztvevői, az ellenőrző hatóságok munkatársai és a gyakorlatban dolgozó pénzügyi-számviteli szakemberek, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók.

Aktualitások:

A számviteli törvény közelmúltban elfogadott előírásai alapján azoknak a vállalkozóknak, amelyeknek átruházható értékpapírjait az Európai Unió valamely államának szabályozott piacán kereskedésre befogadták, üzleti jelentésükben vállalatirányítási nyilatkozatot is közzé kell tenniük. Az elektronikus ügyintézés lehetőségeivel összefüggésben változtak a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló törvény közzétételre vonatkozó előírásai. A számviteli beszámoló közzétételére vonatkozóan a számviteli törvény is tartalmaz előírásokat: a két törvényi szabályozás összhangja érdekében a számviteli beszámolót a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló törvényben meghatározott módon kell a céginformációs szolgálat részére megküldeni.
Az államháztartási számvitelt érinti, hogy a Klebelsberg Központ az oktatásért felelős miniszter irányítása alá tartozó, központi hivatalként, központi költségvetési szervként működik 2017. január 1-jétől. A változások egy része még 2016-ban, míg bizonyos rendelkezések 2017. január 1-jétől fognak hatályba lépni.

Plusz szolgáltatások

Számviteli segédletek a www.mp-szamvitel.hu weboldalon

Folyóiratunk online felületén a lap digitális formában olvasható kiadása mellett az alábbi hasznos tartalmakat találja meg: ü Jogszabálygyűjtemény
ü Nonprofit számviteli segédletek
ü Vállalkozási számviteli segédletek
ü Államháztartási számviteli segédletek

Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Szakmai folyóiratunk előfizetésével Önnek egy évig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:

• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);

• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak

• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)

• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

telefonos tanácsadás: új, díjmentes kiegészítő szolgáltatásunk révén már telefonon is kérhet azonnali segítséget szakembereinktől munkája során felmerülő problémája kapcsán. Tanácsadónk folyamatosan* várja hívását a 061 8807677-es telefonszámon, munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témakörökben. (* hétfőtől csütörtökig 10 órától 16 óráig, pénteken 14 óráig)

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben az egy év lejárta után továbbra is előfizetőnk marad.

Kedvezményes ajánlatunk, avagy hogyan takaríthat meg több mint 30 000 forintot?

Vásárolja meg szakmai folyóiratunkat a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástárral együtt és legyen naprakész a változó jogi környezetben!
A LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár azonnali, online hozzáférést tesz lehetővé a teljes magyar joganyaghoz (változásmutatóval és a változásokról szóló értesítővel), a bírósági döntésekhez, továbbá tartalmazza a gazdasági események leírását, a kötelező és ajánlott számviteli szabályzatok teljes gyűjteményét, több mint 1000 iratmintát a könyveléshez, munkaügyi feladatok, adózáshoz és bérszámfejtéshez kapcsolódóan, egy folyamatosan bővülő könyvelői példatárat, valamint az adóhatóság által szerkesztett adózói kérdések és válaszok mellett egyes NAV-állásfoglalások kommentárját is.
Ráadásul a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár speciális funkciói révén személyre szabható online jogi és szakmai tudástárként képes kiszolgálni az Ön igényeit!

A folyóirat előfizetés és a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár együttes, kedvezményes csomagára
bruttó 84 000 forint helyett mindössze bruttó 52 265 forint.

Amennyiben szeretné LexPraxis csomagban megvásárolni a folyóirat előfizetését
a részletekhez kattintson ide!

Általános Szerződési Feltételek

  

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

20

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR